Alt du skal vide før du får taget dine billeder

Hos mig er portrætfotografering et samarbejde og du kan altid stille spørgsmål og give mig input undervejs. Jeg glæder mig til at høre fra dig og være med til at skabe dine billeder.  

 
 
shutterstock_670517305.jpg

Skridt 1

Vi taler sammen for at drøfte dine ønsker omkring fotograferingen. På den måde kan jeg forberede studiet, styling eller lokation så du får præcist de billeder du ønsker. Her gennemgår vi også priser på portrætterne.

Fotograferingspriser starter fra 400,-


Skridt 2

Når du har besluttet dig for at få taget dine billeder, aftaler vi en dato for din fotografering og gennemgår regler for aflysning etc.

Læs mere om betingelserne HER

Alt afhængig af hvilken service og fotografering du booker, vil du som en del af min service modtage en velkomstpakke digitalt med alle de praktiske detaljer. Du modtager også en udførlig styleguide der hjælper med gode råd til, hvordan vi får skabt de bedste billeder. Jeg giver dig vejledning i alt fra hår, make-up og tøj, til hvordan du skal posere og stå foran kameraet.

shutterstock_615467621.jpg

Skridt 3

Er det sjove, nemlig selve fotograferingen. Alt efter hvilken type fotografering du har valgt, er vi enten i studiet, udendørs, eller noget helt tredje. Husk at kom til den aftalte tid så vi kan nyde oplevelsen og ikke skal skynde os.

Styling: Hos mig kan du få taget billeder med og uden styling. Er du i tvivl om det er noget for dig, så spørg! Jeg samarbejder med en række dygtige stylister, som på dagen vil være med til at give din oplevelse en ekstra dimension. Der serveres desuden en forfriskning som en del af din oplevelse.


1_Ultimate_white.jpg

Skridt 4

Når jeg har billederne klar inviterer jeg dig til en fremvisning i studiet. Her får du præsenteret den smukke billede væg samt fotoboksen, som er en eksklusivt designet opbevaring til dine fysiske billeder, så de kan holde i mange år.

Når du kommer til præsentationen har jeg sørget for at alle billederne på bedste vis kan gennemgåes, så du helt selv vælger hvilke portrætter du vil bestille og i hvilket format.

Startprisen på produkter er 400,-

Bliv inspireret HER


Kontakt mig i dag for en snak om dine portrætter

Navn *
Navn